september 7, 2011

40-jarig jubileum BC-Ricochet

Geschreven door: Ronald

Spotlight Terwijl de temperatuur buiten zomers was, werd binnen in sportcentrum ‘de Hordenhal’ het 40 jarig jubileum gevierd van badminton-vereniging Ricochet. De vereniging is op de kop af 40 jaar geleden,  op 21 mei 1971, opgericht.

Onderlinge Wedstrijden

’s Middags werden ter gelegeheid van dit jubileum op alle velden onderlinge wedstrijden gespeeld met leden en oud leden die zich hiervoor hadden opgegeven. De pauzes tussen de diverse partijen waren nodig voor de verschillende versnaperingen gezien de omstandigheden en de vele wedstrijden. Na enkele partijen werden ook de velden versierd wat het spel opfleurde maar ook iets moeilijker maakte. De inzet werd er echter niet minder om!!

Barbecue en feest

’s Avonds was er uitgebreid barbecue-feest en konden de kleintjes zich amuseren op een luchtkussen. Na de goed verzorgde barbecue konden de wat oudere feestvierders los op de dansvloer bij muziek van een echte ‘Waikse’ dj, die een goede sfeer had gecreëerd. Een aantal fotos zijn te zien op de site van ditsiswijk.nl: http://www.ditiswijk.nl/fotoalbum/category/614.html

Ronald

Wees de eerste die reageert!

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.