november 22, 2012

Nieuwe website voor BC Ricochet

Geschreven door: Ronald

Het heeft even geduurd maar hier is hij dan, de nieuwe website van BC Ricochet!

Voor leden, door leden
Het is een website voor leden door leden. Iedereen kan reageren op berichten/foto’s en een aantal mensen van de vereniging heeft de bevoegdheid om berichten en foto’s te plaatsen. Heb jij leuke informatie voor op de website van BC Ricochet? Mail je bericht naar: redactie@bc-ricochet.nl

Speeltijden en wedstrijduitslagen
Naast nieuwsberichten, foto’s en reacties van medeleden, vind je op deze website ook belangrijke informatie over Ricochet. Bijvoorbeeld informatie over het lidmaatschap, het huishoudelijk reglement, speeltijden en wedstrijduitslagen.

Ideeën, opmerkingen of vragen zijn welkom. Mail ze naar webmaster@bc-ricochet.nl

Ronald

Een Reactie

1. rleduc

Ha Ronald, dank je voor het updaten van de website. Ziet er erg gaaf uit! Ik heb wel een vraag over de contactpagina. Daar staan een paar linkjes die niet clickable zijn. Is het mogelijk om die clickable te maken?

Alvast bedankt voor je antwoord.
    Groetjes Astrid

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.