juni 25, 2018

Geslaagd jeugd-nieuwjaar-toernooi

Op woensdagavond 2 januari is voor de jeugd beginnersgroep een toernooitje georganiseerd om het geleerde van het afgelopen halfjaar in de praktijk te brengen. De opkomst kon beter, maar degenen die er waren, hebben leuke wedstrijden gespeeld. Een verslagje van John Kers.

Spannende driesetters

Het was mooi verdeeld: drie meiden en drie jongens. Zo hebben ze allemaal twee wedstrijden gespeeld, in het kader van de opleiding met de echte spelregels en puntentelling. Dat ze aan elkaar gewaagd zijn, bleek wel uit de uitslagen. Er zaten spannende driesetters bij. En zoals het hoort bij een toernooi waren er ook mooie prijzen.

De prijzen werden als volgt verdeeld.

Bij de jongens:

Eerste Dimar de Klerk,

Tweede Jeroen Roos,

Derde Cas Gruijthuijsen.

Bij de meiden:

Eerste Kaylee van Tessel,

Tweede Amy de Man,

Derde Anna Zervaas.

Alle zes kregen zij een mooie beker en aan de reacties te zien waren ze er erg blij mee. Er zijn nog meer fotos’s van het toernooi.

.

Wees de eerste die reageert!

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.