Badminton Club Ricochet
Badminton Club Ricochet


Algemeen

december 13, 2019
 

Driekernen koppeltoernooi op 13 april

Meer artikelen van »
Geschreven door: John Kers

Driekernen koppeltoernooi op 13 april

Na een zeer geslaagd badmintontoernooi afgelopen jaar in Cothen wordt het Driekernentoernooi dit jaar in Wijk bij Duurstede gehouden. Er wordt op zaterdag 13 april gespeeld in de Hordenhal vanaf 11.00 uur tot ongeveer 17.00 uur er worden alleen dubbelwedstrijden gespeeld in verschillende vormen: heer/heer, heer/dame, dame/dame. Ook gevorderde jeugdspelers spelen mee. Het belooft net als de eerste editie weer een gezellige badmintondag te worden.

Inmiddels hebben jullie als leden via e-mail meer informatie ontvangen en staat er een aankondiging op ditiswijk.nl. Schrijf je in vóór 31 maart!

 

 Over de auteur

John Kers
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar