juli 23, 2018

Jeugd BC-Ricochet naar NK Badminton in Almere

Op zaterdag 2 februari gingen we met 17 kinderen naar Almere waar de Nederlandse Kampioenschappen Badminton werden gehouden. Hier mochten de kinderen deelnemen aan een clinic van Lotte Jonathans, een oud-topspeelster van de nationale selectie. Na een flinke training van een uur was er, met een heus deelnamecertificaat op zak, tijd om de wedstrijden te gaan bekijken in de topsporthal.

Het leuke van badminton is dat je op de tribune zomaar naast de deelnemende spelers en speelsters kunt zitten. Er werd dan ook gretig gebruik van deze mogelijkheid gemaakt en een aantal kinderen had een heleboel handtekeningen verzameld!

Aan de reacties van de kinderen te horen was ook dit weer een geslaagde en leerzame dag. Kijk voor de fotoimpressie op www. jeugdricochet.blogspot.nl.

Lotte Jonathans geeft een clinic aan de jeugd tijdens het NK

Jeugdcommissie BC-Ricochet.