december 16, 2018

Jeugd valt weer in de prijzen

Dit toernooiverslagje van John Kers staat ook op ditiswijk.

Vier jeugdspelers stonden ingeschreven voor een toernooi in Geldermalsen op zondag 14 april. Ferry, Mitchell, Sanne en Fabienne speelden hier in drie onderdelen.

Sanne

In de damesenkel haalde Sanne nog wel de halve finale, maar deze verloor ze helaas. In de damesdubbel, samen met Fabienne, werd ze tweede in de poule. In de gemengddubbel, samen met Mitchell, ging het goed, maar na een blessure bij Mitchell konden zij niet meer verder spelen en strandden ze ook in de poulefase.

Fabienne

In de damesenkel kwam Fabienne helaas de poulefase niet door en ook in de gemengddubbel, samen met Ferry, strandde ze in de poulefase.

Ferry vs. Mitchell

Bij de herenenkel liep het een stuk beter: zowel Ferry als Mitchell werd eerste in de poule. Hierdoor kwamen zij dus samen in de finale tegenover elkaar te staan. Ferry won door goed spel netjes in twee sets. Aan het eind van de eerste set blesseerde Mitchell zich, maar hij kon toch verder spelen. Na afloop bleek de blessure toch te veel pijn te geven waardoor hij zich voor de laatste wedstrijden moest afmelden.

Mitchell en Ferry

Ondanks de opgave werden de jongens in de dubbel toch nog gedeeld eerste.

Er werden deze dag weer vele mooie wedstrijden gespeeld.