augustus 18, 2018

Gasttraining voor jongste jeugdgroep

Als afsluiting van het seizoen organiseerde BadmintonClub Ricochet voor de jongste jeugdgroep op 19 juni een speciale training. Manon Sibbald en haar broertje Thomas, van de nationale jeugdselectie, waren bereid om die training te verzorgen.

De jeugdcommissie schreef dit verslag, dat inmiddels ook op ditiswijk staat – én op ditiswijk/jong! Op het blog van de jeugdcommissie staat een korte impressie met daarbij ook  een link naar alle gemaakte foto’s.

Ondanks de warmte waren toch alle kinderen uit de groep gekomen en stonden om 19.00 uur te trappelen om te beginnen. Na een aantal oefeningen om de spieren los te krijgen stond het zweet al dik op het voorhoofd.

Toppers

Manon en Thomas lieten de groep een aantal oefeningen doen en lieten ook zien hoe er getraind wordt op nationaal niveau.

Na ruim een uur en vele zweetdruppels verder zat de training er op en was er tijd voor foto’s en handtekeningen.

Uit de blikken van de kinderen was duidelijk dat de training zeer geslaagd was en zeker voor herhaling vatbaar is.

De kinderen gaan nu genieten van de vakantie en op 4 september begint weer een heel nieuw seizoen (ook weer een seizoen vol met leuke hoogtepunten).

[Noot redactie: na de badmintonclinic voor de kinderen in de bovenbouw van de Klim-op tijdens de Koningsspelen zijn er trouwens verdacht veel Klim-oppers komen kijken en meedoen …]