april 21, 2018

Programma Week van het Badminton

In juni was ie al aangekondigd op het jeugdblog: de Week van het Badminton. Inmiddels zijn er meer bijzonderheden bekend.

Wij doen dus mee met deze Week van het Badminton van 16 september tot  en met 22 september 2013 en organiseren op woensdag 18 september een open avond voor iedereen die eens kennis wil maken met de badmintonsport. Spoor familie, vrienden, buren en kennissen aan om ook te komen en kennis te maken met de badmintonsport!

De Week van het Badminton is een initiatief van Badminton Nederland en de week waarin alle badmintonverenigingen in het land open dagen organiseren. Ook onze vereniging zet de deuren van de sporthal open om een grote groep mensen op een originele manier te laten kennismaken met badminton.

Doe ook mee en nodig je vrienden uit

“Wij vragen jou om je vrienden, familieleden, buren en kennissen die nog niet badmintonnen uit te nodigen om tijdens onze open avond op woensdag 18 september de baan op te gaan. En kom dan vooral samen naar De Hordenhal]!”, aldus de woordvoerder van onze badmintonvereniging.

Bovendien zal de ambassadeur van de Week van het Badminton aanwezig zijn: Lotte Jonathans. Kom dus op 18 september naar de Hordenhal (Sluishoofd 1) in Wijk bij Duurstede. De jeugd is welkom vanaf 19.00 uur en senioren vanaf 19.30 uur.

Vrijdagavond 20 september kunnen de clubleden een heel speciale clinic volgen: twee speelsters van de nationale selectie , Paulien van Dooremalen en Ilse Vaessen, zullen deze clinic verzorgen!

En op zondag 22 september kun je komen kijken én aanmoedigen, want dan is de aftrap van de wintercompetitie: alle junioren- en seniorenteams spelen die dag vanaf 10.00 uur hun eerste wedstrijd.

Alles over de Week van het Badminton is te vinden op www.weekvanhetbadminton.nl en www.twitter.com/badm_nederland.