mei 25, 2018

Jong én oud kampioen in competitie

Dit bericht staat ook al op ditiswijk

.

Na een indrukwekkende competitie is team 3 kampioen geworden.

Het team van Mascha Heemskerk, Miriam Bensmann, Fabienne Kers, Gerard de Groot, Ed Straver en Ferry van Gelderen bestond dus uit drie generaties leeftijden, want de oudste was 70 jaar en de jongste slechts 15,  maar met elkaar hebben ze een prachtig resultaat behaald door op de laatste speeldag van de competitie de benodigde punten in Bilthoven te behalen bij de nummer twee.

Erg leuk is ook dat niet alleen dit seniorenteam kampioen werd, maar dat ook het junioren jongensteam met zeer jonge spelers kampioen werd en daarbij alle wedstrijden wist te winnen. In dit team met Jappe Rempe, Pim Kampman, Bart Hodes en Patrick van der Valk deden zelfs spelers mee die voor het eerste jaar competitie speelden.

Op 1 maart zullen beide teams op het afsluitend toernooi in Arnhem met andere regiokampioenen gaan strijden.

Deze week gaat meteen de volgende competitie weer van start. Aan deze voorjaarscompetitie doen 3 teams mee. Als je anderen wilt laten kennismaken met de badmintonsport , sla dan je slag en laat ze gerust een kijkje komen nemen op woensdag- of vrijdagavond in de Hordenhal!