Badminton Club Ricochet
Badminton Club Ricochet


Algemeen

oktober 19, 2019
 

Succesvol Tiels toernooi

Meer artikelen van »
Geschreven door: avkuijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vier spelers van Bc Ricochet vielen in de prijzen bij het Meeters open toernooi in Tiel op 29 maart. Sanne Stormbroek werd met Kevin Li eerste in de mix u-17, Fabienne kers werd eerste in de vrouwensingel u-17 met coaching van badmintonschool Tiel, Ferry van Gelderen werd, ook onder coaching van badmintonschool Tiel, eerste in de mannensingel, en Mitchell van Ek en Ferry van Gelderen, die ook samen werden gecoacht door badmintonschool Tiel, werden eerste in de mannendubbel u-1 ! En of dat niet genoeg was, werd er ook nog een wisselbeker uitgereikt omdat ze met zijn vieren de beste waren van één vereniging (Bc Ricochet).Over de auteur

avkuijk
%d bloggers liken dit:
Spring naar toolbar