april 21, 2018

Succesvolle gasttraining

Op woensdag 26 maart is er voor de jeugd een gasttraining verzorgd door Badminton School Tiel.

Vanaf 19:15 tot 20:15 uur kwamen een aantal trainers van Badminton School Tiel een gasttraining geven voor zowel de recreanten- als de competitiespelers. Om 19:00 was ter voorberiding de warming-up.

De trainers lieten zo zien wat een badminton school doet: zij hebben een uitgestippeld programma dat veel technieken bijbrengt. Hierdoor beheers je de techniek nog sneller dan alleen door de training van de vereniging. Dit doen ze normaal in een training van twee uur, dus wat ze lieten zien, was een samengevat programma.

Een badmintonschool is extra training op techniek en conditie, het is geen vervanging van de verenigingstraining. Meer informatie vind je op BSTiel GastTraining.

Open dag BS Tiel
Op vrijdagavond 11 april is er een open dag bij de BS Tiel. Iedereen is dan welkom om een training bij te wonen en te kijken je het leuk vindt. Er zullen minstens twee trainers zijn, die een uitgebreide warming-up zullen verzorgen en een aantal leuke oefeningen zullen demonstreren. Het laatste half uur zal er ook nog tijd zijn om wat wedstrijdjes te spelen.
Mocht je graag een keer in de week extra willen trainen en lijkt dit je leuk, meld je dan aan via info@bstiel.nl. Vermeld ook even je leeftijd!
De training zal beginnen om 17.30 uur in de Westroijenhal te Tiel en zal twee uur duren.