september 3, 2015

Officiële opening 5 september en Open avond 16 september 2015

De Hordenhal is per 1 juli gesloten en vanaf deze maand spelen we in de nieuwe sportaccommodatie op Mariënhoeve. Op woensdag spelen we in de oude korfbalhal en op vrijdag in de nieuwe hal, de tijden zijn hetzelfde gebleven. De eerste gezellige speelavond, afgelopen woensdag, zit er inmiddels op.

Op zaterdag 5 september is de officiële opening van deze accommodatie waarbij ook Ricochet een informatiestandje heeft. Ook hebben wij een gedeelte van de sporthal tot onze beschikking voor het slaan van een shuttletje en een leuke vaardigheidstest.
Over de opening komt nog nadere informatie dmv een huis-aan-huis krantje.

Op woensdag 16 september houden wij weer een open avond voor nieuwe leden, zowel junioren als senioren. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom voor informatie en het slaan van een shuttletje. Begeleiding en rackets zijn aanwezig. Dus… zegt het voort.

Voor info junioren:

John Kers 0343-573320, djkers@casema.nl.

Informatie senioren:

Agnes van de Water: 0343-574236, agnesvdwater@kpnmail.nl, of Sandra Buter, 0343-591235, robinensandra124@gmail.com.

Het verenigingsshirt kan nog steeds worden aangeschaft. Je kunt dit opgeven bij John Kers: djkers@casema.nl.