juni 25, 2018

Driekernentoernooi 2017 op 13 mei

Driekernen Badmintontoernooi 2017.

Op zaterdag 13 mei is de zesde editie van het Driekernen badmintontoernooi op het mooie complex Mariënhoeve gehouden. Een sportief treffen tussen leden van BC Ricochet, – Fortissimo en SVL afdeling Badminton.
Met SVL in het voortouw is gezamenlijk met een aantal ervaren vrijwilligers van de drie verenigingen het toernooi tot stand gekomen.

Om 13.00 uur werd het startschot gegeven en konden de shuttles de lucht in.
Door alle vormen van combinaties, vrouwen-, herendubbel, mix, junioren, competitie- en recreatieve spelers, werden op alle fronten leuke, tactische en spannende wedstrijden gespeeld. Menig zweetdruppeltje vloeide.
Ondanks dat op alle banen continu werd gespeeld, was er tussen de partijen door tijd voor een heerlijke versnapering, wat te drinken en een gezellig gesprekje.
Na een kleine 4 uur spelen werd het toernooi afgesloten met het bekend maken van de uitslag, een verloting van mooie presentjes welke waren gedoneerd door onze sponsors en een voortreffelijk hapje en een borreltje.
In alle spontaniteit werd het organisatiecomité en beide dames van het wedstrijdsecretariaat in het zonnetje gezet. Erg leuk!

Wederom was het weer een geweldige dag, waar sportiviteit, enthousiasme en gezelligheid de boventoon voerden.
Namens de Organisatie, alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors bedankt voor het laten slagen van dit leuke en sportieve toernooi.
En tot volgend jaar.

Driekernencomité Badminton