november 9, 2017

Blacklight-badminton glow in the dark

De herfstvakantie houdt de bond, Badminton Nederland, altijd vrij van competitiewedstrijden om zo veel mogelijk mensen de gelegenheid te geven de Dutch Open te bezoeken die dan traditiegetrouw gespeeld wordt.

Wij hebben echter andere plannen en vieren dit jaar in de herfstvakantie ons eigen feestje, gewoon in Wijk bij Duurstede in “onze” hal op sportpark Mariënhoeve.

Op zaterdag 14 oktober sporten we weer in blacklight en daarna genieten we weer van een stamppottenbuffet.

En net als vorig jaar voor het jubileumfeest  is het weer een heel leuke en ontspannende dag!

De outfits zijn altijd de moeite waard; het spel is meestal wat minder glansrijk …

Deze dag – zie ook nog het filmpje – is mogelijk gemaakt door de vrijwilligers van de club  – en vooral Sandra!