november 10, 2017

Regionale en zelfs landelijke bekendheid?

Piet Clubheld van de Amateursport?

Het AD/UN houdt dit jaar de verkiezing van de Clubheld van de Amateursport. Een journaliste van de krant komt langs voor een interview met ons oudste en ons jongste lid. Danique van 10 en Piet van 74 (één maandje ouder dan Gerard) beantwoorden haar vragen en komen met een paginagrote foto op het katern waarin het interview staat!

Piet krijgt niet heel veel stemmen – hoe kan dat ook anders met zo veel meer vrijwilligers bij Ricochet? -, maar hij eindigt in Wijk bij Duurstede op de 3e plek: hij heeft toch het (ere)podium gehaald …

De volledige uitslag kun je vinden op www.Utrecht.clubheld2017.nl.

Helaas geen kandidaat voor ZappSport

De productiemaatschappij van een televisieprogramma voor kinderen (uitgezonden op de landelijke tv door de KRO-NCRV) vraagt ons eind september of we willen meewerken aan de aflevering in de reeks van het programma waarin badminton de sport is. Helaas lukt het niet om hiervoor een geschikte kandidaat bij de club  te vinden.