augustus 18, 2018

Seizoensafsluiting en afscheid van Christiaan en Fabian als trainers

Tags: , ,

Tijdens de laatste training van het seizoen 2017/2018 op woensdag 27 juni hebben we afscheid genomen van Fabian en Christiaan als trainer. Vele jaren hebben zij enthousiast de training voor de jeugd van Ricochet verzorgd. Het illustere duo is na hun laatste training op gepaste manier bedankt door het bestuur namens de club.

SONY DSC

Vanaf 3 juli kun je voor € 2,50 per persoon per avond elke dinsdag in juli en augustus vrij spelen van 19:30 tot 21:30 uur, of je nu lid bent of niet.

Op woensdag 4 juli was de vrolijke seizoensafsluiting voor alle jeugdleden. Deze avond konden de rackets thuis blijven …

Om 18.00 uur waren er friet en snacks. Daarna konden de kinderen zich  uitleven in de sporthal op een luchtkasteel en levend tafelvoetbal spelen.