juni 24, 2018

Seizoensafsluiting en afscheid van Christiaan en Fabian als trainers

Tags: , ,

Tijdens de laatste training van het seizoen 2017/2018 op woensdag 27 juni zullen we afscheid nemen van Fabian en Christiaan als trainer. Vele jaren hebben zij enthousiast de training voor de jeugd van Ricochet verzorgd. Persoonlijk bedanken mag die avond en uiteraard zal het illustere duo na hun laatste training, zo rond 20.00 uur, op gepaste manier bedankt worden door het bestuur namens de club.

SONY DSC

Vanaf 3 juli kun je voor € 2,50 per persoon per avond op dinsdag vrij spelen van 19:30 tot 21:30 uur, of je nu lid bent of niet.

Op woensdag 4 juli is de vrolijke seizoensafsluiting voor alle jeugdleden. Je kunt deze avond je racket thuis laten …

Om 18.00 uur eten we dan samen friet. Als je daarna nog wilt en kunt bewegen, kun je je vanaf 19.00 uur uitleven in de sporthal.