Over Ons

Welkom bij badmintonclub BC-Ricochet!

Badmintonclub BC Ricochet is opgericht op 21 juni 1971 en gesitueerd in Wijk bij Duurstede. Er wordt gespeeld op sportcomplex Marienhoeve, Lekdijk 16, Wijk bij Duurstede. Onze speelavonden zijn op woensdag en vrijdag. Je kunt bij ons zowel op recreatief niveau, als op competitie niveau spelen. Ook de jeugd is van harte welkom. Op woensdagavond krijgen zij training en kunnen ervoor kiezen om aan de competitie mee te doen. De thuiswedstrijden van zowel junioren als senioren vinden op de zondagochtend plaats in de maanden september tot en met januari.

Wordt ook lid van onze vereniging. Kom eens langs. Wij bieden je de mogelijkheid een aantal keer met ons mee te spelen. Dat kost je helemaal niets. Zo kun je zelf ervaren of badminton bij je past. Wij hebben een racket voor je klaarliggen. Neem je sportkleding mee en maak kennis met onze club. Ook is er de mogelijkheid een strippenkaart aan te schaffen ter waarde van 40 euro waarop 10x gespeeld kan worden.

Wil je meer informatie klik dan op een van onderstaande links: