Seizoensaftrap in Doornse Gat met leuke workout

In dit lustrumjaar kunnen we weer het nieuwe seizoen in het Doornse Gat aftrappen met iedereen die dat wil, junioren en senioren, lid of geen lid. Dat doen we op zondag 12 september om 13.00 uur.

Wie daarheen wil fietsen, heeft meteen een goede warming-up. Mensen die liever met de auto komen, kunnen natuurlijk carpoolen als ze dat willen.

Het wordt een speciale lustrum-editie, want niet alleen is er weer de vertrouwde bootcamp - net weer een beetje anders dan anders trouwens -, maar ook gaan we werken aan onze mentale conditie. Deze workout in spelvorm wordt verzorgd door Vitaliteitscoach Shareen Richardson van Stark Fit & Vitaal (www.sharkfitenvitaal.nl).

Laat die competitie daarna maar komen!

Je kunt uiteraard zelf ook nog dingen meenemen als een bal, rackets, een spel kaarten enz.

Neem NIET je badmintonschoenen mee, maar buitensportschoenen. (We gaan ervan uit dat je geen laarzen nodig hebt; als dat wél het geval is, stellen we het uit.)

Voor het relaxte deel is het verzoek om sowieso zelf iets mee te nemen van de lijst die je hier kunt vinden: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-Rw6azkFFspUBOXsc1CBffyGp_lJ_ziw2jQwDuxZWxM/edit.

Zet je naam achter dat wat je die dag wilt meenemen en vergeet vervolgens niet om dat dan ook mee te nemen! Als iedereen iets meeneemt (voor meer dan 1 persoon ...), dan wordt het weer supergezellig!