Zomerbadminton (vrijspelen) in juli en augustus

In juli en augustus is er bij BadmintonClub Ricochet weer elke week, ook dit jaar op de woensdag, de mogelijkheid om te komen vrijspelen, of je nu wel of geen lid bent. 

Hoe laat? - Van 19.30 tot 21.30 uur. 

Waar? - In de badminton-/korfbalhal in het witte hallencomplex op sportpark Mariënhoeve, Lekdijk Oost 15A, Wijk bij Duurstede. 

Kosten? - Voor niet-leden slechts € 2,50 per persoon per avond, voor zover bekend het goedkoopst in heel Nederland! Ook vrienden of ouders zijn dus welkom, zodat ze zelf kunnen spelen en dan merken dat badminton niet voor niets de snelste racketsport ter wereld is en dat we bij BadmintonClub Ricochet geen campington spelen! En wie in deze periode lid wordt, kan in september nog 4x gratis komen spelen voordat het lidmaatschap ingaat.  

BadmintonClub Ricochet biedt na de zomervakantie ook weer diverse speciale acties: ProbeerBadminton (10 kennismakingslessen voor slechts € 25,-; inschrijven mogelijk vanaf 1 augustus via www.ProbeerBadminton.nu) en hét nieuwste Jeugdprogramma van Badminton Nederland (de Nederlandse badmintonbond), voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar (zie www.bamito.nl). 

Meer informatie of aanmelden: secretariaat@bc-ricochet.nl en/of jeugd@bc-ricochet.nl, Albert van Kuijk, 06-55088967.